Nu fi trista

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Nu fi trista

O doamnă din Bucureşti, Maria, povestea că a avut un copil care a fost omorât la revoluţie. Unii, când l-au împuşcat, l-au numit terorist; alţii şi-au dat seama de adevăr şi l-au trecut în rândul martirilor.

„Eu, ca mamă, cunoscîndu-l cel mai bine, am mers la părintele Cleopa şi i-am povestit tot necazul, iar părintele mi-a spus: «Nu fi tristă, soră Mărie, căci el este martir». Dar părintele a accentuat şi mi-a spus: «O să mai ai o lumină!». În acel moment nu mi-am dat seama la ce s-a referit părintele.

Băiatul meu când a fost omorât avea o fetiţă, singura lui urmaşă, care după cîtva timp a murit. Abia atunci mi-am dat seama că prin acele cuvinte părintele Cleopa mi-a prevestit moartea nevinovatei fetiţe“.

(Părintele Cleopa, Mânca-v-ar Raiul, Tipografia Multiprint, Iași, 2002, p. 107)

Categoria: Articole

Cautare:

Nu fi trista

Vizualizari: 275

Id: 23013

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.