O judecata a rugaciunii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

O judecata a rugaciunii

Deci faptul de a sta la rugăciune, dorința aceasta de limpezire sufletească e o parte pozitivă, numai că nu e foarte simplu să faci din necurat curat, nu poți să faci din rugăciune întinată rugăciune curată decât în măsura în care îți curățești viața. Ajungi la limpezire, dar limpezimea aceasta o ai după osteneli. Despre Sfânta Maria Egipteanca, despre care știm că a trăit 17 ani o viață dezordonată în Egipt, se spune că tot 17 ani i-au trebuit în pustie ca să ajungă la limpezirea sufletului, să ajungă la starea pe care a avut-o înainte să se fi întinat. Aceasta e o judecată a rugăciunii.

(Arhimandritul Teofil Părăian, Pentru cealaltă vreme a vieții noastre, Editura Deisis, p. 241)

Categoria: Articole

Cautare:

O judecata a rugaciunii

Vizualizari: 305

Id: 17481

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.