Obstacolul vietii mele: PĂCATUL

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Obstacolul vietii mele: PĂCATUL

Nu trece zi să nu mă lovesc de un obstacol grozav: păcatele, ele îmi rănesc și îmi sfârtecă inima. Dar pentru a-l depăși, Îl am alături de mine, zi de zi, pe marele Izbăvitor și Mântuitor, Iisus Hristos. El stă nevăzut, mă ajută, mă îndeamnă spre bine. Păcătoșilor, bieții de voi, aflați-L pe Mântuitorul, așa cum L-am aflat eu din harul și darurile Sale!

Domnul, Stăpânul nostru, mă aude când spun: „Miluiește-mă Dumnezeule!” Mă aude și îmi dă ceea ce-I cer (cunosc din experință), numai să fi cerut din toată inima. Așa se întâmplă și când mă rog cu alte cuvinte din rugăciuni, sau cu propriile mele cuvinte, numai să le fi spus sincer. O, Stăpâne, bun și grabnic ajutător! Slavă ție! „Cereți și vi se va da, căutați și ve-ți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia” Rugați-vă însă cu inimă curată, cu încredere.

(Sfântul Ioan de Kronstadt, Viața mea în Hristos, Editura Eutopia, p. 226-227)

Categoria: Articole

Cautare:

Obstacolul vietii mele: PĂCATUL

Vizualizari: 352

Id: 20945

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.