Oricine poate fi o lumina a lui Dumnezeu in aceasta lume

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Oricine poate fi o lumina a lui Dumnezeu in aceasta lume

Cu bunătatea voastră, cu mângâierea voastră, cu bunăvoința voastră, cu milostivirea voastră, cu sfânta voastră dragoste și cu buna cinstire, puteți și trebuie să luminați în această lume.

Orice bătrânică simplă, care n-a învățat nimic, poate fi luminătoare, dacă în inima ei arde lumina blândeții, iubirii și smereniei, dacă îi iubește pe toți cei care o înconjoară, dacă se străduiește să-i ajute pe toți cu ce poate. Este și ea o luminiță a lui Dumnezeu și lumina ei luminează în fața oamenilor, preamărindu-L pe Tatăl care este în Cer.

(Sfântul Luca al Crimeei, Predici, Editura Sophia, București, 2010, p. 324)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Oricine poate fi o lumina a lui Dumnezeu in aceasta lume

Vizualizari: 505

Id: 8281

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.