Pazirea de pacat

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Pazirea de pacat

Cu munca ta osârduitoare Il vei îndatora pe Dumnezeu, iar nu pe oameni. Obişnuieşte-te să taci mai mult şi atunci nu vei păcătui şi nici nu vei judeca. Când nu vei mai cârti, atunci vei sluji mai cu osârdie bolnavii pentru Dumnezeu şi te vei izbăvi nu numai de boala ta trupească, ci şi de cea sufletească. Dacă însă, în vremea îndreptării tale, boala nu te va părăsi, înseamnă că aceasta este pentru ca prin răbdarea ta să te încununezi în viaţa viitoare pentru veşnicie. Ai răbdare. Viaţa va trece ca un vis. Să ungi cu ulei locurile afectate, având credinţă şi neîndoindu-te, precum te-am blagoslovit, şi Dumnezeu îţi va da uşurare, după credinţa ta.

(Sfântul Iosif de la Optina, Filocalia de la Optina, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2009, p. 65)

Categoria: Articole

Cautare:

Pazirea de pacat

Vizualizari: 281

Id: 23935

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.