Plecati la drumul prieteniei cu gandul la casatorie

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Plecati la drumul prieteniei cu gandul la casatorie

Legătura dintre un băiat și o fată care nu e în perspectiva căsătoriei, nu trebuie să existe. Desigur, nu putem spune că orice prietenie trebuie să sfârșească cu o căsătorie; respectiva prietenie trebuie să se sfârșească, însă la momentul în care ajungem la concluzia că nu va avea ca final căsătoria. Spunem asta pentru că într-o prietenie se pierd și se câștigă multe lucruri, se câștigă dacă respectiva prietenie se finalizează în căsătorie, și se pierd (inclusiv sentimente — să zicem că se subțiază) și se ajunge chiar la rutină, în cazul în care se întemeiază relația pur și simplu pentru a nu se plictisi cei doi.

(Părintele Nicolae Tănase, Soțul ideal, soția ideală, Editura Anastasis, 2012, p. 78)

Categoria: Articole

Cautare:

Plecati la drumul prieteniei cu gandul la casatorie

Vizualizari: 332

Id: 19107

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.