Poate omul gasi dragostea vietii sale schimband partener dupa partener?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Poate omul gasi dragostea vietii sale schimband partener dupa partener?

Un asemenea om este, ca să zic așa, pierdut. Dacă el caută întrând în relații intime, nu înțeleg cum va găsi dragostea vieții sale. Poate că în spatele unui asemenea comportament se află complexe. Cel care face asta este ca cineva care mușcă din toate prăjiturile, căutându-o pe cea mai gustoasă: „Eu caut dragostea.” Dar cu „prăjiturile mușcate” cum rămâne? Cineva va mânca ceea ce a început altul? Nimănui nu-i va plăcea o asemenea prăjitură. El se gândește doar la plăcerea lui – dar cum rămâne cu oamenii pe care pur și simplu îi părăsește? Aceștia n-au iubit, oare? Cu ce simțăminte rămâne omul amăgit și abandonat?

(Dmitrii Semenik, Dragostea adevărată: taina dragostei înainte și după căsătorie, Traducere de Adrian Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, 2012, p. 42)

Categoria: Articole

Cautare:

Poate omul gasi dragostea vietii sale schimband partener dupa partener?

Vizualizari: 441

Id: 18288

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.