Rasplata mea catre Domnul

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Rasplata mea catre Domnul

Mă bucur nespus, mă bucur mereu, mă bucur din inimă că sunt al lui Iisus, că sunt la mănăstire, că port în inimă nădejdea veşniciei şi dragostea preasfântă a lui Iisus. O, sărace muritor, dar cu ce voi răsplăti Domnului pentru toate câte mi-a dat El mie? Că de m-aş ruga neîncetat, ar fi prea puţin; de aş plânge cu lacrimi mereu, nimic nu însemnează; de aş face orice faptă bună, nimic nu poate covârşi dragostea nemărginită a milostivirii lui Iisus.

Cred că nu mă voi apropia cu nimic mai mult de Dulcele Iisus care atâta m-a iubit, decât tot prin dragostea de Dumnezeu şi de aproapele. Dragostea, ea numai ea să fie cununa tuturor ostenelilor, nevoinţelor şi preocupărilor mele de fiecare clipă, de fiecare zi şi noapte, din seara aceasta până în veac. Amin.

(Mi-e dor de Cer, Viața părintelui Ioanichie Bălan, Editura Mănăstirea Sihăstria, 2010, p. 261)

Categoria: Articole

Cautare:

Rasplata mea catre Domnul

Vizualizari: 411

Id: 23991

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.