Razboiul vremurilor din urma

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Razboiul vremurilor din urma

Dragii mei, războiul acesta este într-adevăr unul anevoios, dar nu fără știința lui Dumnezeu. Creștinul nostru de azi trăiește niște vremuri grele, de neputință. Poate că niciodată nu a fost așa de neputincios creștinul cum este  astăzi. Dar Dumnezeu e încă printre noi, dragii mei, și va fi până la sfârșitul veacurilor. Nu trebuie să ne înspăimânte neputința noastră, pentru că nu  noi luptăm pentru apărarea Adevărului și a sufletelor noastre,  ci mai întâi Hristos este cel care luptă pentru și prin noi. Noi nu suntem decât niște unelte prin care Hristos lucrează, dacă noi îl lăsăm. Creștinismul așa cum a avut un răsărit trebuie să aibă și un apus. Iată că noi cuntem martorii acelor vremuri de apus al creștinătății, în care Dumnezeu ne-a învrednicit să trăim.

(Fundația Justin Pârvu, Ne vorbește părintele Justin, Petru Vodă 2011, p.143)

Categoria: Articole

Cautare:

Razboiul vremurilor din urma

Vizualizari: 404

Id: 19005

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.