RECUNOSTINTA

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

RECUNOSTINTA


RECUNOSTINTA


1681. -Recunostinta este act sufletesc de multumire pentru binefacerile spirituale si materiale pe care le-am primit de la Dumnezeu, de la parinti, de la generatiile trecute si cele prezente, de la autoritatile sociale si bisericesti si de la aproapele cu care colaboram (Prov. 19, 14; Ier. 18, 20; Ecles. 9, 14-16). Un om cu constiinta dreapta are datorie fata de toti acestia si el trebuie sa se roage lui Dumnezeu pentru ei si sa multumeasca tuturor pe masura posibilitatilor, fara a cadea in pacatul lingusirilor sau sa se arate nerecunoscator, caci pacatuieste (Ps. 34,12; Luca 6,35; 17,15-18; II Tim. 3,2; Rom. 1,20-21; Is. 26,10).

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

RECUNOSTINTA

Vizualizari: 812

Id: 736

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.