Religia

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Religia

Pentru a aduce adevărul în inimă, iată cum trebuie să faceţi! Luaţi un anumit adevăr şi-l tâlcuiţi pe deplin în conştiinţă, aşa cum este el mărturisit, şi apoi rugaţi-vă Domnului ca El să-l noteze în inimă, aşa cum este el mărturisit. Este un lucru simplu! Să alcătuiţi rugăciuni din adevăr, de asemenea, nu este greu. Rugăciunile noastre toate se întemeiază pe dogme. Domnul a venit pe pământ pentru mântuirea noastră. Mărturisind adevărul acesta, rugaţi-vă: „Doamne, precum atunci, umblând pe pământ, toate neputinţele le-ai vindecat, pe leproşi i-ai curăţit, orbilor vedere le-ai dăruit, vino acum şi la mine şi luminează ochii minţii mele şi lepra păcatelor mele ia-o de la mine”. Şi aşa să faceţi în legătură cu fiecare adevăr. Când toate adevărurile vor ajunge în inimă, atunci toate îndoielile se vor sfârşi. Ele singure vor cădea, precum săgeţile de pe cel care este acoperit cu zale.

(Sfântul Teofan Zăvorâtul, Sfaturi înțelepte, Editura Egumenița, Galați, p. 122)

Categoria: Articole

Cautare:

Religia

Vizualizari: 449

Id: 23689

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.