Rugaciunea orfanului

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Rugaciunea orfanului

Doamne, Dumnezeule, pierdut-am pe parintii mei preaiubiti, pe care nu-i voi mai vedea in viata mea,- ar trebui sa deznadajduiesc, daca n-as sti ca nimic in lume nu se intampla fara voia Ta si ca Tu esti Tatal orfanilor. Milostiveste-Te, deci, si spre mine, si fii mie Tata in toate zilele vietii mele. Ajuta-mi sa umblu in caile poruncilor Tale,- pazeste-ma de toate primejdiile vietii acesteia si fa sa-mi aduc aminte adesea de invataturile si dojenile ce mi-au dat bunii mei parinti in vremea vietii lor, ca sa pot pasi, cu darul Tau cel sfant, pe calea cea adevarata, care duce la mantuire,- si cand chemarea Ta va veni, sa pot fi iarasi impreuna cu parintii mei, intru fericirea cea vesnica. Amin.

Categoria: Rugaciuni la toata vremea si trebuinta

Cautare:

Rugaciunea orfanului

Vizualizari: 1018

Id: 400

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.