Sa fim aliatii lui Hristos

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Sa fim aliatii lui Hristos

Pentru mântuirea sufletului se dă o luptă la care iau parte Hristos, omul şi diavolul. Soarta acestei bătălii o hotărăşte omul. De ce? Întâia dată, pentru că această luptă se dă pentru cucerirea lui.

A doua oară, pentru că omul e înzestrat de la Dumnezeu cu libertatea voinţei. Domnul Iisus ne cere în această luptă „alianţa” noastră. Fără alianţa” noastră, Domnul Iisus nu vrea să cucerească cetatea inimii.

Omul câştigă sau pierde această luptă după cum îşi deschide cetatea inimii şi vieţii sale. Omul nu poate câştiga această luptă a mântuirii sale sufleteşti decât în alianţă cu Domnul Iisus şi cu darurile Lui.

(Preot Iosif Trifa, Oglinda inimii omului, Editura Oastea Domnului, Sibiu, 2009, p. 12)

Categoria: Articole

Cautare:

Sa fim aliatii lui Hristos

Vizualizari: 450

Id: 6322

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.