Sa ne facem timp pentru vesnicie!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sa ne facem timp pentru vesnicie!

Observăm că zi de zi oamenii se adresează unul altuia, după o întâlnire mai rară, cu cuvintele „N-am timp”, „N-am mai avut timp”, şi anume: „N-ai mai venit pe la mine”, „N-am mai venit pentru că n-am mai avut timp”.

„Înainte vreme mai eram împreună.” „Da, aşa este, dar acum n-am mai avut timp.” 

Pentru că timpul este o parte din veşnicie şi pentru că noi refuzăm să mai trăim veşnicia. Sigur că e puţin timpul pe care-l trăim noi, dar este important acest aspect, să reţinem că noi, de fapt, trăim parte din veşnicie. Infimă, dar parte. Importantă parte însă, pentru că, de fapt, este pregătitoare pentru viaţa de dincolo.

(Părintele Nicolae Tănase, Să nu-L răstignim iarăşi pe Hristos, Editura Agaton, Făgăraș, 2011, p. 141)

Categoria: Articole

Cautare:

Sa ne facem timp pentru vesnicie!

Vizualizari: 327

Id: 5573

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.