Sa ne privim asa cum ne vede Dumnezeu!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sa ne privim asa cum ne vede Dumnezeu!

Îmi amintesc de o doamnă, o persoană deosebită, care venise să se spovedească. Obișnuia să găzduiască oameni în casa sa pentru mai multă vreme ca să-i ajute atunci când trecea printr-o criză.

Într-o zi a venit și mi-a spus: „Nu am pace și nu știu unde m-am poticnit. M-am cercetat pe mine însămi și nu văd nimic nelalocul lui”.

Plin de teamă și neștiutor, precum sunt, nu am știut ce să-i spun. Am izbutit cumva să-mi aduc mintea în inimă și să cer un cuvințel și i-am zis: „Dar nu este de ajuns să ne vedem pe noi înșine așa precum noi ne putem vedea, trebuie să ne vedem așa cum ne vede Dumnezeu. Așa că rugați-L: Doamne, slobozește-mă de păcatul meu cel ascuns”. 

Era o femeie tare credincioasă. A început să se roage astfel și după două zile a venit iarăși și mi-a spus: „Acum știu unde m-am poticnit” și și-a mărturisit păcatul. Era bine, pentru că-l descoperise ea însăși și astfel avusese curajul să-l mărturisească și, prin puterea primită de la Dumnezeu, îl depășise deja.

(Arhimandritul Zaharia (Zaharou)Lărgiţi şi voi inimile voastre!, Editura Reîntregirea, Alba Iulia, 2009, p. 117-118)

Categoria: Articole

Cautare:

Sa ne privim asa cum ne vede Dumnezeu!

Vizualizari: 281

Id: 6251

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.