Sa nu fugi de lupta cu vrajmasul

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sa nu fugi de lupta cu vrajmasul

Să nu fugi de lupta cu vrăjmaşul. Mare, foarte mare este plata luptătorilor: Lumina veşnică, a bucuriei, vie, de viaţă dătătoare, care îi va veseli pentru toate aceste scârbe. Domnul a zis iubiţilor Săi: În lume necaz veţi avea..., ci întristarea voastră întru bucurie se va întoarce... Şi bucuria voastră nimeni nu o va lua de la voi (Ioan 16: 20,22,33). Înseamnă că această bucurie va fi veşnică. Iar scârbele se vor împrăştia, ca fumul şi ca praful. (Sfântul Cuvios Anatolie de la Optina)

(Filocalia de la Optina, traducere de Cristea Florentina, Editura Egumenița, Galați, 2009, p. 59)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Sa nu fugi de lupta cu vrajmasul

Vizualizari: 418

Id: 11721

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.