Sangele de pe Cruce sa picure si in inima noastra!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Sangele de pe Cruce sa picure si in inima noastra!

Hristos a fost trimis de Dumnezeu ca să-l mântuiască pe om. Să credem în Sângele vărsat pe Cruce, în Cel Răstignit. Sângele care picură de pe Cruce să picure și în inima ta. Așa cum legătura dragostei te unește cu copilul tău, tot astfel să devii un singur duh cu Hristos. Să ne aducem aminte ce a răspuns Hristos lui Filip când i-a spus „Arată-ne nouă pe Tatăl”: Atâta vreme am fost cu voi... și nu crezi? Tot astfel și cu noi. Pe mine de câte ori nu m-a izbăvit de la moarte? De câte ori am fost izbăvit!... Am păcătuit, Dumnezeul meu!

(Anastasie Malamas, Ca aurul în topitoare. Viața mucenicească a unui Iov al zilelor noastre, traducere din limba greacă de Ieroschimonah Ștefan Nuțescu, Editura Evanghelismos, București, 2012, p. 32)

Categoria: Articole

Cautare:

Sangele de pe Cruce sa picure si in inima noastra!

Vizualizari: 451

Id: 9138

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.