Semnul iertarii lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Semnul iertarii lui Dumnezeu

Care este semnul iertării? Ne spune Sfântul Isaac Sirul: “Să urâm păcatul!” Deci atunci când simțim cu toată ființa noastră, cu toată inima noastră că urâm păcatul pe care mai înainte îl iubeam. Ceea ce nu până demult ne aducea plăcere și care ne scotea din rânduiala noastră, dintr-o dată, ne trezește repulsie, groază, urâciune și ne temem să ne mai gândim la păcatul pe care l-am făcut, pentru că am înțeles în toată ființa noastră că el stă între noi și Dumnezeu. Deci acesta este semn că ai primit iertare de la Dumnezeu.

Categoria: Articole

Cautare:

Semnul iertarii lui Dumnezeu

Vizualizari: 239

Id: 18172

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.