Tineretul, investiție pentru viitor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Tineretul, investiție pentru viitor

Tineretul este intoxicat cu ideea de violență, este distrus metodic începând cu sensibilitatea sa, cu sufletul său. Dacă nu vom avea grijă de tineretul nostru, ne vom căi amarnic peste o vreme. Tineretul e ca o investiție pentru viitor. Dacă investești bine talantul, o sa trăiești bine la bătrânețe. Dacă investești prost talantul, ai să tragi ponoasele. De asta, semnele viitorului pot fi citite în comportamentul nostru și al tinerilor de azi. Pentru lipsa noastră de orientare de azi ne vor judeca tinerii peste o vreme... Ce le vom spune? Că n-am știut? Că nu ne-a păsat? Cu scuze nu repari ceea ce ai stricat din egoism sau din indiferență. (Adrian Alui Gheorghe, Cu părintele Iustin Pârvu - despre moarte, jertfă și iubire, Editura Conta, Piatra Neamț, 2006, p.190) 

Categoria: Articole

Cautare:

Tineretul, investiție pentru viitor

Vizualizari: 370

Id: 3806

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.