Tinerii in Biserica

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Tinerii in Biserica

Odată, când l-am întrebat dacă este bine ca să-i atragem pe tineri la Biserică, să vină îmbrăcaţi aşa cum poartă şi în afara Bisericii (cercei în ureche etc), bătrânul Anastasie a răspuns: „Biserica nu este teatru, care să vrea să vândă cât mai multe bilete. Scopul este ca cei care vin să creadă în cealaltă viaţă, în Înviere, în a Doua Venire, căci altfel ce să faci cu mulţimea... căci ca să-i iei cu binişorul şi să-i aduci la Biserică aşa cum sunt..."

(Anastasie Malamas, Ca aurul în topitoare, traducere de Ieroschim. Ștefan Nuțescu, ed. a 2-a, Editura Evanghelismos, București, 2012, p. 75)

Categoria: Articole

Cautare:

Tinerii in Biserica

Vizualizari: 328

Id: 11602

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.