Unul Dumnezeu este in stare sa-ti puna in inima iubire

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Unul Dumnezeu este in stare sa-ti puna in inima iubire

„Pentru ca omul să se îndrepte, nu trebuie să se forţeze deodată, ci aşa cum se trage barca: se trage, se trage, se trage.

Nu totul deodată, ci câte puţin. Ştii catargul de la corabie? Este o prăjină de care se leagă toate frânghiile corăbiei; iar dacă trag de el, atunci trag încetişor şi toate se întind; dar dacă tragi repede, toate se strică din cauza zdruncinăturii”.

„Nu poţi deveni fără de patimă atât de uşor, ci, de fiecare dată, simţindu-ţi păcătoşenia, spune: «Doamne, iartă-mă!». Unul Dumnezeu este în stare să-ţi pună în inimă iubire”.

 

(Starețul Ambrozie de la Optina, Editura Doxologia, Iași, 2010, p. 151)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Unul Dumnezeu este in stare sa-ti puna in inima iubire

Vizualizari: 349

Id: 14983

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.