Viata grea e mantuitoare

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Viata grea e mantuitoare

Ține minte: de-ți este calea vieții grea și necăjită, atunci e bine; dar de trăiești în înlesnire, bogăție și cinstire, ba încă și în plăceri trupești, ești pe calea pierzaniei. Este cu neputință a ajunge la pacea minții fără a răbda multe necazuri și întristare vreme de mulți ani.

Nu ne plac necazurile, deși ne sunt de folos, ci suntem cumplit atrași către înlesnirile și plăcerile care ne nimicesc duhovnicește și trupește. (Părintele Iulian Mărturisitorul de la Muntele Athos)

(Cerească Înțelepciune de la cei de Dumnezeu luminați Dascăli despre Cum să biruim deprimarea, ediția a 2-a, traducere de Constantin Făgețan, Editura Sophia, București, 2008, p. 51)

Categoria: Articole

Cautare:

Viata grea e mantuitoare

Vizualizari: 401

Id: 18027

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.