Vointa omului

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Vointa omului

Lepădarea de propria voință o putem săvârși la fiecare pas... Aceasta este o lucrare lăuntrică. Hotărâți-vă, să nu lucrați după trebuința trupului... spre plăcerea lui, dar nici din nevoie... și veți avea experiența lepadării de propria voință, la fiecare minut... Doar să nu vă tulburați din pricina eșecurilor... Lăsați-le să fie... numai sa nu lepădați intenția neîncetată de a lucra împotriva trupului și în cele mari, și în cele mici.

(Sfântul Teofan Zăvorâtul, Sfaturi înțelepte, Traducere: Cristea Florentina, Editura Egumenița, p. 230)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Vointa omului

Vizualizari: 458

Id: 15426

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.