Ziua lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ziua lui Dumnezeu

Cel dintâi lucru pe care îl cer credincioşilor care vor să fie îndrumaţi de mine este să meargă la biserică, să ia parte la Sfânta Liturghie în zilele de duminică şi sărbători, pentru că duminica nu este a noastră, ci este a lui Dumnezeu. Dacă duminica este considerată numai zi liberă, nu-i destul. Într-o zi liberă poţi face ce vrei, îţi poţi organiza orice fel de program. Într-o zi care nu-i a ta, ci este a lui Dumnezeu, trebuie să faci lucrul lui Dumnezeu. Numai cel care face lucrul lui Dumnezeu în ziua lui Dumnezeu are credinţă în Dumnezeu, acela chiar dacă se numără la credincioşi, nu-i de fapt un credincios adevărat.

(Arhimandritul Teofil Părăian, Pentru cealaltă vreme a vieţii noastre, Editura Deisis, p. 101)

Categoria: Articole

Cautare:

Ziua lui Dumnezeu

Vizualizari: 475

Id: 20441

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.