www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugăciuni, filme, cărți, conferințe ortodoxe

Rugaciunea scolarilor

Rugaciunea scolarilor

Dumnezeule Preasfinte, izvor de nemarginita intelepciune si nemasurata bunatate. Facator al tuturor celor vazute si nevazute, asculta rugaciunea nostra, ce o inaltam catre Tine cu multa umilinta. Intareste Bunule, pe carmuitorii nostri bisericesti si lumesti. Da-le lor sa cugete cele bune si folositoare pentru Biserica si tara noastra. Apara-i de vrajmasii vazuti si nevazuti, ca sa se poata indrepta, pe calea propasirii cu pace si cu dragoste.

Iar noua umilitilor, lumineaza-ne mintea ca sa intelegem invataturile ce ni se dau si intr-u toate si de-a pururea sa pazim poruncile Tale si sa facem voia Ta cea sfanta.; ca astfel sa putem fi folositori noua insine, parintilor fratilor, surorilor si poporului in mijlocul caruia traim: sa aducem bucurie si multumita invatatorilor si facatorilor nostri de bine; si sa implinim toate indatoririle catre tara, catre obste, catre familie si aproapele nostru.

Primeste plecarea genunchilor si rugaciunea pe care o facem, ca pe o tamaie binemirositoare inaintea Ta. Trimite harul Tau asupra noastra si ne invredniceste sa trecem cu buna randuiala vremea invataturii. Povatuieste-ne sa umblam si sa lucram cu intelepciune in tot cursul vietii noastre, ca de noi si prin noi sa se slaveasca Preasfant numele Tau in veci. Amin.

Categoria: Rugaciuni la toata vremea si trebuinta

Cautare:

Rugaciunea scolarilor

Vizualizari: 3193

Id: 389

Imagine:

Share:

Iisus-Hristos
Sfinții zilei
Căutare

2. Căutare rapidă - cuvânt:

Știri ortodoxe
Recomandări:
noutati-ortodoxe.ro - Știri și informații din viața bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferințe, apariții editoriale.
maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.