Convietuirea voastra trebuie sa fie nedespartita

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Convietuirea voastra trebuie sa fie nedespartita

Convieţuirea voastră trebuie să fie nedespărţită - până la mormânt. Dragostea creştinească iubeşte până la capăt, nu doar pentru un timp; ea este trainică şi statornică. Dragostea dumneavoastră va avea de înfruntat încercări din partea slăbiciunii unuia sau a celuilalt dintre dumneavoastră, sau din pricina nepotrivirii de caracter, de obiceiuri, sau din partea oamenilor, sau din partea vrăjmaşului neamului omenesc: biruiţi cu bărbăţie ispitele acestea. Fiţi înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii (Mt. 10, 16). Nu vă enervaţi, răbdaţi, fiţi îngăduitor, întăriţi-vă cu credinţa în Hristos Iisus, Care să vă şi fie exemplu de sfântă dragoste, blândeţe, nerăutate, răbdare, să vă fie putere, să vă fie Lumină şi Călăuză, Apărător şi Mântuitor până la mormânt.

(Sfântul Ioan  din Krostadt, Cum să întemeiem o familie ortodoxă, Editura Sophia, Bucureşti, p. 80)

Categoria: Articole

Cautare:

Convietuirea voastra trebuie sa fie nedespartita

Vizualizari: 223

Id: 23116

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.