FRANCMASONERIA

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

FRANCMASONERIA

 


FRANCMASONERIA


7S7. - Francmasoneria sau masoneria a luat fiinta in secolul al XVIII in apus, dar a evoluat mult pana in zilele noastre, incat acum, doctrina masoneriei este un amestec de sociologism si filosofie mistica straina si contrara bisericii.


Tagaduiesc toate dogmele si invataturile bisericii, tratandu-le cu viclesug si dusmanie ascunsa. Organizatia mondiala a francmasoneriei este de mai multe feluri. Insul, in ierarhia francmasoneriei strabate prin trei etape: ucenic, membru si maestru. Loja temlierilor are 30 de grade, cea a egiptenilor are 90 de grade. Datorita viclesugului lor rafinat, cei ce vin la biserica trebuiesc catehizati cu mare atentie, sub povata episcopului.

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

FRANCMASONERIA

Vizualizari: 812

Id: 641

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.