Invata tacerea

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Invata tacerea

Cu siguranță, când zicem tăcere înțelegem și fuga de pălăvrăgeala din afară, dar și de cea dinăuntru. Căci sunt destui oameni care nu vorbesc mult, care sunt tăcuți. Din nefericire însă, tace doar gura lor. Înăuntrul sufletului lor este o cu totul altă stare. Sporovăiesc neîntrerupt, judecă și condamnă întreaga lume, îi bârfesc pe toți. Îi suspectează pe toți, îi învață pe toți. Și după toate acestea cad deprimați. Sunt biruiți de melancolie, mâhnire și deprimare. La fel ca și cei ce sporovăiesc cu gura.

(Arhim. Spiridonos Logothetis, Deprimarea și tămăduirea ei, Editura Sofia, p. 52)

Categoria: Articole

Cautare:

Invata tacerea

Vizualizari: 598

Id: 18532

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.