Luptele

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Luptele

Pe o asemenea mărită cale (calea mântuirii), nimeni nu poate merge singur de nu va veni în obștea Bisericii și să fie dus de mână, de mâna nevăzută a Mântuitorului, prin Preoți, ucenicii Săi văzuți în fiecare rând de oameni. De aceea au zis Sfinții, că cine vrea să se mântuiască cu întrebarea să călătorească. Aceasta pentru că oricine – luați aminte – care s-a hotărât să iasă din calea păcatelor sau gâlceava fărădelegilor, se va trezi, deodată, că i se vor ridica împotrivă trei vrăjmași unul după altul. Iar vrăjmașii mântuirii sunt aceștia: lumea, trupul și diavolul.

(Din învățăturile Părintelui Arsenie Boca, Rostul Încercărilor, Editura Credința strămoșească, 2004, p. 63)

Categoria: Articole

Cautare:

Luptele

Vizualizari: 240

Id: 14123

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.