PRIETENIA

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

PRIETENIA


PRIETENIA


1633. -Prietenia este simtul reciprocitatii si al apropierii intre oameni, care au idei si fapte asemanatoare. Ea se desavarseste in buna si rea. Oamenii fara capatai, jefuitorii, hotii, sunt prieteni intre ei potrivit cu scopurile nelegiuite pe care le urmaresc. Adevarata prietenie buna se face numai pe temeiul legii morale, a dreptatii si a sfinteniei, care fac pe prieteni sa fie sinceri, buni, drepti si gata de jertfa pentru idealul cerut de legile lui Dumnezeu. “Prietenul credincios este acoperamant tare si cel ce l-a gasit a aflat o comoara. Cu prietenul credincios nimic nu se poate asemana si nu este masura bunatatii lui. El este leacul vietii si cei ce se tem de Domnul isi vor tine bine prietesugul lor, caci tin la aproapele ca la ei insisi”. -Sirah 6, 14-17.

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

PRIETENIA

Vizualizari: 703

Id: 728

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.