REFUGIATII

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

REFUGIATII


REFUGIATII


1682. -Refugiatii clerici sa se intoarca la posturile lor, fiindca ei prin hirotonie, s-au casatorit duhovniceste cu Biserica si turma pastoritilor lor, de care nu trebuie sa se desparta niciodata ca pastorul cel bun (ioan 13,1-15). “Hotaram ca acei clerici care nu din cauza navalirilor barbare sau alte imprejurari (VI ec. 17) au plecat de la parohiile lor, cand vor inceta aceste navaliri sau imprejurari, ei trebuie sa se intoarca iarasi la Bisericile lor si fara motiv serios sa nu le mai paraseasca timp indelungat. Daca cineva nu va implini acest canon sa se afuriseasca pana ce se va intoarce la Biserica sa. Aceasta pedeapsa sa se aplice si acelui episcop care-i retine”. -VI ec. 18.

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

REFUGIATII

Vizualizari: 814

Id: 737

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.