Rugaciune pentru bunul sfarsit al vietii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Rugaciune pentru bunul sfarsit al vietii

Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si nimeni sa nu piara si Caruia totdeauna cu nadejde de indurare ne rugam, Cel ce insuti cu glasul Tau cel dumnezeiesc ai zis: "orice veti cere de la Tatal, in numele Meu, va fi dat voua", cu inima umilita si cu lacrimi fierbinti cazand inaintea Ta, ma rog ca, si pentru numele Tau cel sfant, in ceasul sfarsitului vietii mele sa-mi dai minte intreaga, cunostinta adevarata, mustrare cugetului pentru pacatele vietii mele, cu care Te-am maniat, si daruieste-mi, Dumnezeule, credinta, nadejde si iubire neschimbata, ca astfel cu inima curata sa pot grai catre Tine, Doamne: "in mainile Tale imi dau sufletul", Cel ce esti binecuvantat in veci. Amin.

Categoria: Rugaciuni la toata vremea si trebuinta

Cautare:

Rugaciune pentru bunul sfarsit al vietii

Vizualizari: 1297

Id: 391

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.