Trairea autentic-crestina

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Trairea autentic-crestina

Dar, pe de altă parte, creștinul este asemenea celui care trăiește în trei dimensiuni într-o lume în care majoritatea oamenilor trăiesc doar în două. Oamenii care trăiesc în libertate și în interiorul unei dimensiuni a veșniciei vor simți întotdeauna că ceva este greșit, vor descoperi că ei sunt cei care vor rămâne întotdeauna pe dinafară. Cu această problemă s-au confruntat primii creștini atunci când au afirmat că singurul lor rege era Dumnezeu. Ceilalți s-au strâns roată în jurul lor și le-au spus: ”Dacă spuneți asta înseamnă că nu vă mai supuneți regelui nostru”, așa că deseori îi persecutau. Numai că singurul mod adevărat de a rămâne devotat lumii bidimensionale, este de a fi devotat lumii tridimensionale, pentru că în realitate lumea are trei dimensiuni. Dacă trăiești cu adevărat în trei dimensiuni fără a viețui simplu în două, imaginându-ți-o doar pe-a treia, atunci viața va fi deplină și semnificativă. Primii creștini puteau trăi așa, iar creștinii de astăzi pot și ei.

Categoria: Articole

Cautare:

Trairea autentic-crestina

Vizualizari: 480

Id: 18843

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.