PASTORATIA

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

PASTORATIA


PASTORATIA


1475. -Pastoratia credinciosilor este o datorie insemnata a clerului, care se face atat prin exemplu cat si prin invatatura fiindca, “mai intai de toate trebuie sa fie bun interpret (al Scripturii) facand deosebire intre legea Noului Testament si a doua lege a Vechiului Testament si sa arate care este legea credinciosilor ca sa nu cada cineva in cursa. Prin urmare, episcope, ingrijeste-te de cuvant daca poti sa talmacesti toate cuvant cu cuvant si prin multa invatatura sa hranesti si sa adapi din belsug pe poporul tau cu lumina legii Domnului, caci Dumnezeu zice: “Luminati-va cu lumina cunostintei cat aveti inca timp”. -Const. Ap. II, 5 (V. Catehizarea).

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

PASTORATIA

Vizualizari: 940

Id: 713

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.