SECERATORII

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

SECERATORII


SECERATORII


1772. -Seceratorii este o secta sincretista, a carei invataturi sunt culese din “strejile”, adica sectele anterioare lor, care s-au instruit pe linia timpului astfel: a) Protestantii 1546-1565; b) Babtistii 1585-1710; c) Adventistii 1710-1835; d) Studentii in Biblie 1835-1918; si e) Secta seceratorilor prin care se socotesc ca ei secera recolta tuturor inaintasilor lor, care au servit ca streji sau trepte pana la ei. Ei se socotesc cei mai desavarsiti, potrivit cu cele spuse de Iisus la Ioan 4, 37-38. Cei ce se convertesc, ca si sectele pe care ei se intemeiaza, se primesc prin catehizare si botez sub calauza episcopului.

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

SECERATORII

Vizualizari: 745

Id: 742

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.