www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugăciuni, filme, cărți, conferințe ortodoxe

383. Nimeni nu ma cauta 

383. Nimeni nu ma cauta 

Nepoţelul unui preot se juca odată „de-a v-aţi ascunselea” cu alţi băieţi de vârsta lui. După ce se ascunse, aştepta ca unul dintre prieteni să vină şi să-l caute. După ce aşteptă mai mult timp, ieşi din ascunzătoarea sa, iar cel care trebuia să caute dispăru. Atunci, el observă că acel băiat nici nu se sinchisise să-l caute. De aceea, începu să plângă şi merse acasă. Şi, întâlnindu-l pe bunicul său, se plânse de aceşti colegi ai săi. Atunci preotul îşi ridică ochii, privi la băiat şi-i spuse: „Aşa vorbeşte şi Dumnezeu: „Eu mă ascund, dar nimeni nu vrea să mă caute”.

___
Omule, caută-L mereu pe Dumnezeu, pentru că El chiar există, dar ţine cont de faptul că Dumnezeu este…iubire şi lumină (adevărate, nu false).
„Cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire. Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne în el. Dumnezeu este lumină” (1 Ioan 4:8, 16; 1:5).

Descarcare: Apasati pentru descarcarea fisierului audio: 383. Nimeni nu ma cauta 

Categoria: Pilde crestine

Cautare:

383. Nimeni nu ma cauta 


Alte titluri:

Data: Dec 9, 2019

Id: 28605

Vizualizari: 402

Imagine:

Share:

Iisus-Hristos
Sfinții zilei
Căutare

2. Căutare rapidă - cuvânt:

Știri ortodoxe
Recomandări:
noutati-ortodoxe.ro - Știri și informații din viața bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferințe, apariții editoriale.
maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.